Witajcie,
w tym miejscu każdy może napisać coś o sobie. Do czego gorąco zachęcam.
Witajcie,
w tym miejscu każdy może napisać coś o sobie. Do czego gorąco zachęcam.
Zacznę od siebie.
Z Arkheim styczność mam od czasu pierwszych zamkniętych testów. Do niedawna byłam aktywnym graczem Arkheim. Istnieje zatem szansa, że kiedyś staliśmy ze sobą ramie w ramię albo przeciwko sobie Ze swojej strony dołożę wszelkich starań, aby nasza współpraca układała się jak najlepiej. Chętnie wysłucham Waszych opinii , uwag, pomysłów co do gry. Możecie pisać do mnie na forum albo za pośrednictwem Centrum Pomocy (Help Center).
Coś tutaj cicho, więc może trzeba zacząć Do gry trafiłem 2 dni temu za sprawą straszenie upierdliwych reklam. O dziwo Arkheim mnie zainteresowało, chociaż obstawiałem że skończy się na 5 minutach klikania. Na razie jestem na etapie poznawania świata i mechaniki gry oraz szybkim pięciu się po drabince rankingowej. No i mam nadzieję że Arkheim przytrzyma mnie dłużej
uwazaj bo cie wciagnie xD bedziesz mial syndrom "zawalilem troche poczatek na tym serverze ale w nastepnym wiem co mam robic i bedzie lepiej" 😅😅
Już wiem że trochę początek sknociłem. Ale tak z reguły bywa jak zaczyna się coś nowego i człowiek uczy się na swoich błędach A dodatkowo doszło mi prowadzenie przymierza. Tak więc no ten teges... Jak ktoś chętny to zapraszam. Przygarnę aktywnych
zawsze tak jest. Ja mialem tak na dwoch serverach ze zawsze cos zle zrobilem. Teraz idzie mi nie najgorzej. Ktore jest twoje przymierze? Poza tym widzialem bardzo duzo osob z Polski w ostatnich dniach.
Obecnie wskoczyliśmy na 115 miejsce. Kłopot jest z doborem aktywnej 15. Obecnie mam z 8-9 aktywnych
a zatem polowanie na Gobliny czas zacząć!